maanantai 25. tammikuuta 2016

Elämä hymyilee :)


Gran Via

Nyt on pari viikkoa vierähtänyt ja kaikkea on kerennyt jo tapahtumaan. Muun muassa tulin heti ensimmäisellä viikolla kipeäksi, joka jatkui yli viikon ja hävitin matkakorttini.

Hermoja on vähän koeteltu mutta nyt alkaa jo elämä hymyilemään ja aurinkokin paistanut täydeltä taivaalta monta päivää <3

Muuttohommia
Meijän toimisto muutti viime viikolla Gran Vialle, eli aivan keskustaan! Vaikka työmatka kestää hieman yli tunnin niin en voi olla muutakun onnellinen kattellessa näitä maisemia joka päivä. I love this city!
Viime viikko meni siis muuttohommissa, vieraillessa muutamassa hotellissa ja Matkamessuilla. Vähän erilainen viikko siis, mutta mielenkiintoinen.

Vihdoin pääsin sairasteluiden ja muiden kommelluksien jälkeen shoppailemaan :p Matkaan ei lähtenyt hirveästi tavaraa mutta kaikki kuitenkin oli hyviä alennuslöytöjä. Täällä siis joulun jälkeiset alennusmyynnit kestävät maaliskuuhun saakka. 

nami nami :p

Nyt odotan kuitenkin viikonloppua jo enemmän kuin koskaan, koska mun poikaystävä palaa Kiinasta työmatkalta perjantaina ja vihdoin pääsee vähän ulos tuulettumaan ja pitämään hauskaa. Kuulemisiin!

Un beso!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti